Carregant..

Webmail - Funcions avançades del calendari

Crear i compartir un esdeveniment:

Quan generem un nou esdeveniment tenim l'opció de convidar a altre usuari que pertany o no a l'organització.

En aquest vídeo podeu veure un exemple de com fer-ho:

https://cloud.madsystems.coop/index.php/s/J8ZMnK7mNZt3SX6

Compartir calendaris:

Només podem compartir calendaris amb usuaris que facin servir el webmail (https://diferenzia.net) ja siguin de la nostre organització.

En aquest vídeo podeu veure un exemple de com fer-ho:

https://cloud.madsystems.coop/index.php/s/7oYxJe9c85keHg5

Una vegada compartit, el destinatari rebrà una invitació per correu per acceptar aquesta compartició. En aquest vídeo podeu veure un exemple de com fer-ho: https://cloud.madsystems.coop/index.php/s/byZM9NzZEHipqmD

Sincronitzar calendaris:

També podem gestionar els calendaris amb aplicacions d’escriptori o de mòbil, de tal manera que qualsevol esdeveniment apareixerà tant al calendari del Webmail com al de l’aplicació.

Per poder realitzar aquesta tasca s’ha de afegir una Sincronització de Calendari. En aquest vídeo podeu veure un exemple de com fer-ho: https://cloud.madsystems.coop/index.php/s/Qt2QbkcaHRyyLE3

Amb l’informació obtinguda podeu afegir aquest calendaris a les vostres aplicacions, mes comuns (iCal, Thunderbird lightning, Outlook Calendar, ...).

Exemple de l’informació:

URL: https://845wdcjtjq.calendari.diferenzia.net/ (Utilitzeu aquest URL amb aplicacions que admetin la descoberta de calendaris, per exemple: iOS and Mac OS Calendari, Evolution, emClient.)

URL alternativa: https://845wdcjtjq.calendari.diferenzia.net/index.php/calendars/845wdcjtjq/87ymim51zu/ (Utilitza aquest URL amb aplicacions que no funcionaran amb la URL curta anterior, per exemple: Thunderbird Lightning. (Aquest URL no funcionarà amb iOS i OSX Calendari.))

Nom d'usuari: 845wdcjtjq (Utilitza aquest nom com a nom d’usuari de la connexió, no feu servir la vostre adreça de correu electrònic)

Contrasenya: [La contrasenya que va especificar al crear aquesta connexió.] (Per raons de seguretat, aquest senyal no es guarda al servidor. Si la va oblidar, elimini aquesta connexió i creï una nova.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Si teniu cap dubte podeu contactar amb nosaltres obrint un tiquet i explicant el vostre cas.

Salutacions

Internet & Cloud Services

** L'hora es basa en America/New_York fus horari